Informasjon om bankett og mastermingling

Årets HHT-Dag nærmer seg med stormskritt, faktisk så lite som en uke igjen til det braker løs! I den forbindelse får vi en rekke spørsmål om både bankett og mastermingling, så her kommer en liten oversikt.

Banketten avholdes som vanlig i festsalen på Clarion Hotel The Edge, ID 18. Arrangementet starter klokken 19:00, dørene er åpne fra 18:50 og avsluttes cirka 22:00.  Det vil serveres en velkomst drink og mulighet til litt mingling før bordsetning og servering av forrett 19:30. Med tanke på bordplassering blir det «free seating», så dere velger fritt hvor og hvem dere måtte ønske sitte med. På bordene vil det også plasseres representanter fra ulike bedrifter som dere har mulighet å bli bedre kjent med. I mellom hovedrett og dessert er vi også så heldige å få et stand-up show av ingen ringere enn Lars Berrum! 

Kveldens meny; 

Forrett – Betesalat med geitost og haesselnøtter

Hovedrett – Kalvebiff med sellerirotpure, guløyepotet med rødvinsaus

Dessert – Pasjonsfrukt ostekake

Det vil selvfølgelig også være retter tilpasset allergier og annet!

Til maten vil det også serveres vin, med begrensning på tre flasker per bord. Det er også mulig å kjøpe etter eget ønske.

Etter banketten forflytter vi oss til Prelaten hvor det vil avholdes afterparty for alle med bankettbillett! Det er  ID 20 for inngang på Prelaten. Arrangementet avlsluttes i trå med utestedets åpningstider, 02:00.

Til slutt info om masterminglingen. Arrangementet starter 18:00 med oppmøte 17:45. Her vil dere få mulighet til å bli bedre kjent med SpareBank 1 Nord Norge, KPMG, Norges Sjømatråd, PwC, ReviCom, Azets, EY og Fremstr. Kanskje dette er en av dine fremtidige arbeidsgivere?

Avslutningsvis har vi fått en del spørsmål angående kleskode. Her er det opp til dere, eneste vi setter for dette er pent kledd. 

Vi har tro på at dette blir en fantastisk kveld og gleder oss ekstremt!

Vi sees på The Edge 13. oktober.

Relaterte artikler