Årets tema – Kunnskap og karriere i Nord

Kjære studenter og næringsliv, velkommen til HHT-Dagen 2022! Endelig er et nytt semester i gang, med alt det bringer med seg. Imellom fadderuker, hektiske timeplaner og nye vennskap vil vi invitere dere til Nord-Norges viktigste studentkonferanse. HHT-Dagen går torsdag 13. oktober av stabelen for 13 året, og fortsetter å være en viktig møteplass for ivrige studenter og engasjert næringsliv. Vi håper dere gleder dere like mye som vi gjør.

Med folk og fe her i Nord i bakhodet har vi valgt et tema som setter fokus på vår egen landsdel og alle de gode hodene som bor her: Kunnskap og karriere i Nord. Vi setter fokuset på hvordan vi som studenter er blant Nord-Norges største ressurs, og at vi ved å velge å utdanne oss og utvide vår kompetanse her i Nord styrker Norges viktigste landsdel. Samtidig vil vi vise det mangfoldet av bedrifter og næringslivet vi har her i nord, og hvordan disse jobber for å tilby de beste hodene lovende karrieremuligheter.

Nettopp disse bedriftene og næringslivet er vi så stolte av at ønsker å bidra til HHT-Dagen 2022. Alle disse menneskene som brenner for en landsdel i vekst, og som igjennom bedriftspresentasjoner, mingling og paneldebatter ønsker å bli bedre kjent med de fantastiske studentene her i Nord.

Med det ønsker vi alle velkommen til en dag fylt med spennende innhold fra start til slutt!

Billetter før dere kjøpt igjennom våre kanaler.

Vi ses!

Relaterte artikler

Til salgs: Visjonen om et liv i nord

I en post pandemi-tid preget av økonomisk ustabilitet, klimadepresjon og et overforbruk av begrepet «bærekraft» står dagens generasjon overfor utfordringer ulikt generasjoner før oss. Spørsmål

Read More »