Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes
Verden er i stadig endring, hvor eksponentielle teknologier som robotikk, kunstig intelligens og bioteknologi står i front. Isabelle er nyutdannet fra Singularity University, hvor man lærer om eksponentielle teknologier og hvordan du bruker dem til å løse verdens mest komplekse problemer og bidra til en positiv utvikling for mennesker i årene framover. Isabelle skal dele sine erfaringer fra verdens ledende eksperter på det siste innen 3D-utskrift, kunstig intelligens og hvordan fremtiden kan være utenfor vår fantasi.
Les mer

Christoffer Hovde

Christoffer Hovde
Christoffer jobber i dag som New Generation HR Manager i Telia Norge, i tilllegg til å være rådgiver, foredragsholder og blogger. Han kommer til HHT-dagen for å snakke om sin reise i arbeidslivet, de ulike lederrollene han har vært innom og ikke minst om Telia sin rolle i det samfunnsaktuelle temaet digitalisering.
Les mer

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug
CEO Cloudnames AS. Jan har 30 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT selskaper. Han holder et vidt spekter av foredrag om digitalisering og teknologier som forandrer din hverdag og jobb. Han er også mentor for ledere som er opptatt av hvordan digitaliseringen representerer trusler og muligheter for sin virksomhet.
Les mer

Idar Vollvik

Idar Vollvik
Idar Vollvik. Hele norges supergründer som ble milliardær – og mistet formuen i hasardiøs aksjespekulasjon. Han har kjent oppturene og nedturene på kroppen. Energibunten fra Trøndelag har et pågangsmot og en vilje som svært få. 
Les mer

Jan Frode Janson

Jan Frode Janson
Jan Frode er en norsk økonom og næringslivsleder, og kanskje mest kjent som konsernsjef i Sparebank 1 Nord-Norge. Han kommer til HHT-dagen for å snakke om mulighetene i banknæringen, og hvordan teknologien er med på å bidra til nye arbeidsplasser. Selv om teknologien tar over en del av de fremtidige jobbene, vil man fortsatt ha behov for arbeidskraft- også i bank! Vi gleder oss masse til Jan Frode kommer til HHT-dagen!
Les mer

Siri Espedal Kindem

Siri Espedal Kindem
Siri tok over rollen som områdedirektør ved Drift Nord i Statoil i 2016. Hun har fortsatt stor tro på at vi kan gjøre nye store funn i Norskehavet, og kommer til HHT-dagen for å snakke om nettopp dette. I tillegg skal hun fortelle litt om utfordringene Statoil har stått ovenfor de siste årene, og hvilke muligheter som fins i Statoil i framtiden.
Les mer

Reinholdt Bredrup

Reinholdt Bredrup
Reinholdt er leder for Region Nord i PWC, i tillegg til å være foreleser på UiT. Han har bred erfaring innen strategiutvikling, teknologi og ledelse, og har vært innom en rekke spennende roller i arbeidslivet.
Les mer