15
SEP
2017

Underholdning på årets bankett – Gratis Øl og Marie Lindgaard Løvstad

Posted By :
Comments : Off

IMG_0020

 

Gratis Øl Teatersportlag kommer på banketten for å lage show!!

Gratis øl Teatersportlag har spilt for fulle hus i Tromsø i 10 år. De improviserer frem sketsjer og sanger basert på forslag fra publikum, og vet ikke en gang selv hvor improvisasjonen leder dem. Med andre ord: Alt kan skje!

Dette kommer til å bli vilt bra!

 

 

 

 

21729713_1452747091481914_928647661_o

Marie Lindgaard Løvstad kommer fra Lofoten, og skal synge og spille for oss for oss, både på konferansen på dagtid og på banketten på kvelden. Marie deltok på Idol da hun var 15 år, og har ellers spilt mye på arrangementer i Lofoten.

Tidligere i sommer spilte hun også inn et liveopptak sammen med Sandra Lyng! Hun liker å holde på med mye forskjellig musikk og begrenser seg derfor ikke til en bestemt sjanger. Hun står som oftest alene på scenen, og setter derfor et singer/songwriter-preg på det meste. Hun digger å lage egne versjoner av populære låter og drømmen hennes er å kunne holde på med musikk på heltid. Marie gleder seg masse til å spille for dere i Tromsø, og vi gleder oss minst like mye!

 

About the Author