05
JUN
2017

Isabelle Ringnes

Posted By :
Comments : Off

IMG_2967

Verden er i stadig endring, hvor eksponentielle teknologier som robotikk, kunstig intelligens og bioteknologi står i front. Isabelle er nyutdannet fra Singularity University, hvor man lærer om eksponentielle teknologier og hvordan du bruker dem til å løse verdens mest komplekse problemer og bidra til en positiv utvikling for mennesker i årene framover. Isabelle skal dele sine erfaringer fra verdens ledende eksperter på det siste innen 3D-utskrift, kunstig intelligens og hvordan fremtiden kan være utenfor vår fantasi.

Isabell har tidligere en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra BI, og studert sin master i Media Management i New York. I 2014 startet hun Tech-nettverk for kvinner, TENK, sammen med sin tidligere kollega. Deres mål er å inspirere flere kvinner til å oppsøke utdannelse og jobb innenfor teknologi, og kjempe for de lederrollene som i dag er svært mannsdominert.

Isabell er bare 27 år, men har allerede gjort seg bemerket som gründer, digital direktør for kampanjen #hunspanderer, skribent og ikke minst foredragsholder. Med en brennende interesse for ledelse, teknologi og likestilling, har vi et forrykende foredrag å se frem til!

About the Author