27
JUN
2017

Christoffer Hovde

Posted By :
Comments : Off

19489393_1487162904684302_714282516_n

Christoffer jobber i dag som New Generation HR Manager i Telia Norge, i tilllegg til å være rådgiver, foredragsholder og blogger. Han kommer til HHT-dagen for å snakke om sin reise i arbeidslivet, de ulike lederrollene han har vært innom og ikke minst om Telia sin rolle i det samfunnsaktuelle temaet digitalisering.

Som 16-åring startet han å jobbe for IKEA som tralletriller, som senere resulterte i flere lederroller i bedriften. I 2009 gikk han IKEAs ledertraineeprogram for ledere med stort potensiale. Han har også vært fungerende butikksjef for Carlings (Varner-gruppen).

Christoffer har en bachelor i Varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til å ha studert ledelse og ledelsesteorier på NHH (Norges Handelshøyskole). I sin masteroppgave i Styring og Ledelse, intervjuet han 15 norske toppledere om deres tanker om lederrollen mot 2030. Christoffer ble nevnt som en av Norges topp tre mest profilerte ledelsesbloggere, i godt selskap av Anita Krohn Traaseth og Petter Stordalen, av Markedssjefene i 2015. Christoffer jobber innenfor områdene ledelse, kommunikasjon og mangfold- og har bred og solid kunnskap om arbeidslivet og de utfordringene som ligger der. Han har lovet oss et inspirerende, engasjerende og ikke minst energisk foredrag- og vi gleder oss til Christoffer kommer til HHT-dagen 2017!

 

About the Author